Legal

El domini: http://www.boschirius.com és propietat de l'empresa BOSCH i RIUS, S.L., amb el NIF B60 772 308. El domicili fiscal de l'empresa és Passatge Bellaterra, 38 - 08203 Sabadell - També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 93 727 00 30 F. 93 727 04 19 o l'e-mail: info@boschrius.com


Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de BOSCH i RIUS, S.L.


Responsabilitat en els enllaços:

BOSCH i RIUS, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. BOSCH i RIUS, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de BOSCH i RIUS, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Passatge Bellaterra, 38 - 08203 Sabadell, Ref. Protecció de dades.